top of page

Etsitään asuntokuvaukseen tarvittaessa sairauslomatuuraajaa!

Päivitetty: 8. maalisk. 2022Studio Poppis Oy on Vaasan johtava asuntokuvaukseen erikoistunut yritys. Kiinteistönvälitysliikkeitä asiakkaana Vaasan seudulla löytyy vaihtelevasti 4-7 kappaletta.


Studio Poppis palvelee kiinteistönvälittäjiä sekä yksityisiä kodinomistajia jotka haluavat markkinoida kohteitaan tämän päivän digitaalisten tarpeiden mukaan.


Etsinnässä on vellovan maanlaajuisen pandemian takia mahdollinen sairaslomatuuraaja Vaasan seudulle asuntokuvaajaksi. Pois suljettua ei toki ole, että laajennetaan toimintaa ja töitä saattaisi olla enemmänkin.


Emme voi taata, että kuvauksia olisi heti.


Ennen kuin voit aloittaa kuvaamisen, sinulle järjestetään koulutus/perehdytyskuvaukset, jossa käydään tehtävät ja vaatimukset tarkemmin läpi. Eli olet kuvaajan mukana muutamassa kohteessa.


Työnkuva:


Työ koostuu mahdollisesta sairaslomatuurauksesta myytäväksi ja vuokrattavaksi tulevien asuntojen ammattivalokuvauksesta. Studio Poppis vastaanottaa tilaukset asiakkailtaan ja ilmoittaa tilaukset. Kuvaajan tehtävä on ajaa kohteeseen sovittuna ajankohtana ja kuvata kohde ja päivän päätteeksi lähettää kaikista kohteista otetut kuvat Studio Poppikselle.

Kuvaajan tehtäviin ei kuulu myynti, markkinointi, tilausten vastaanotto, käsittely tai editointi. Studio Poppis hoitaa nämä.


Tarjoamme:


Tarjoamme toistaiseksi mahdollisia sairaslomatuurauksia vallitsevan pandemian vaikutuksen takia. Mahdollisuus laajennukseen, että tarvetta olisi enemmän. Kirjallisen sopimuksen, maksun kaikista valmistuneista kuvauksista ja perehdytyksen kiinteistövalokuvaukseen.


Mitä odotamme sinulta:


- Suotavaa, että on toiminimi tai muu yritysmuoto. (Ei välttämätön, voidaan katsoa maksu verokortilla myös)

- Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja pidät valokuvaamisesta.

- Sinulla on ajokortti, auto, tarvittavat kuvausvälineet (Kamera, jalusta, laajakulma objektiivi. Sairastapauksen tuurauksessa laitteet voidaan lainata) sekä PC tai Mac tietokone.

- Suomen kielen taito. Muut kielet katsotaan eduksi.Mahdolliset hakemust voi lähettää osoitteeseen: harri@studiopoppis.fi


Lisätietoja saat:

Harri Bragge

045 109 8577 (WhastApilla tai tekstiviestillä)

harri@studiopoppis.fi


279 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page